Voor een stralende huid

Gezichtsbehandelingen


In de salon werk ik met het prachtige merk KLAPP Skin Care, een merk dat rijk ik aan werkzame stoffen en bij iedere huidverbeterende behandeling resultaat geeft. KLAPP Skin Care staat voor innovatie en huidverbetering.
Voor elke huid is er dan ook wel een behandeling of product te vinden.
 
Voorafgaand aan elke behandeling wordt er een huidanalyse gemaakt en bespreken wij samen jouw wensen. Tijdens de behandeling geniet jij echt van een momentje van rust, want het leven is al druk genoeg. Daarnaast kan jij aan elke behandeling nog diverse extra's toevoegen, zoals een ontspannende gezichtsmassage, het shapen van de wenkbrauwen of het verven van de wimpers en/of wenkbrauwen. Deze mogelijkheden vind je onder het kopje 'Extra's'. 
 
Om het hoogst haalbare doel te bereiken is het belangrijk om regelmatig een behandeling te ondergaan en deze dan ook nauwkeurig af te stemmen op jouw wensen. Tijdens de intake zullen samen kijken naar jouw wensen, de mogelijkheden qua behandeling(en) en een passend advies voor jouw behandeltraject.
 
De behandeling wordt afgesloten met een passend (thuis-)advies en worden eventuele vragen beantwoord.
 

Gezichtsbehandelingen voor een fris & ontspannen resultaat
Ontspan & Straal Treatment

Wil jij écht even tijd voor jezelf maken en jezelf resetten? Dan is dit de behandeling voor jou!
Kom tot rust met het welkomstritueel van de rug en ervaar vervolgens de ontspannende gezichtsbehandeling.

Tijdens de behandeling geniet je van een rugscrub, rugmassage & uitgebreide reiniging van het gezicht, uitzuiveren, wenkbrauwen waxen, masker, massage van decolleté - gezicht - hoofdhuid en afsluitende verzorging.
    |   Behandeling 115 minuten  -  € 119   |   

Straal

Bij deze uitgebreide gezichtsbehandeling zal je rust ervaren en kom jij weer stralend uit de behandeling. Dit is de gezichtsbehandeling die van alle gemakken is voorzien.
 
De behandeling bevat een dubbele reiniging, zachte peeling, uitzuiveren, wenkbrauwen waxen, masker, massage van decolleté - gezicht - hoofdhuid en afsluitende verzorging.
     |   Behandeling 75 minuten  -  € 89  |  

Rust

De behandeling met nét een beetje extra. De huid wordt gereinigd en we peppen de huid op door de producten af te stemmen op jouw huidtype. 

De behandeling bevat een dubbele reiniging, zachte peeling, uitzuiveren, masker, massage van decolleté en afsluitende verzorging.
    |   Behandeling 60 minuten  -  € 70   |   

Zuiver

De diep reinigende behandeling is een fijne behandeling zonder al te veel poespas. Een grondige reiniging is de eerste stap van een goede gezichtsverzorging, want alleen zo wordt het opnameproces verbeterd. 

De behandeling bevat een reiniging, zachte peeling, uitzuiveren en afsluitende verzorging.
    |   Behandeling 45 minuten  -  € 60   |   
 

 

Gezichtsbehandelingen voor een optimaal resultaat

ASA GLOW Peel (intensieve peeling)

De huidvernieuwende BHA peeling is een intensieve behandeling die de symptomen van een verdikte, grauwe, schilferige en/of oudere huid tegen gaat.
Door het peelingproces word de huid de basaalcellenlaag gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken.
 
Het resultaat? Een nieuwe, frisse huid die duidelijk een energieboost heeft gekregen. De huid zal ook toegankelijker worden voor de ingrediënten die u in uw verzorging gebruikt.
De peeling heeft een korte downtime. Dit betekend dat de huid zich zal herstellen in enkele dagen en er is een kleine kans op vervelling van de huid.
 
Geschikt voor iedere jonge én oudere huid, behalve bij actieve acne.
     |   Behandeling 75 minuten  -  € 94   |   
     |   Beautytraject van 3 behandelingen (binnen 1 maand)  -  van € 282 voor € 240)   |

Bindweefselmassage

Tijdens de massage stimuleren we de doorbloeding in de huid, waardoor er meer zuurstof in het bloed komt en de afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Daarnaast zal de massage er voor zorgen dat de huid een mooie natuurlijke glow krijgt. De aanmaak van collageen zal gestimuleerd worden, waardoor de fijne lijntjes en rimpels licht opgevuld raken. Een 'natuurlijke botox' kunnen we deze behandeling wel noemen!
 
De bindweefselmassage kan het best worden toegepast in kuurverband. Voor het beste resultaat wordt er een kuur geadviseerd van 8 behandelingen, 1 tot 2 keer per week. 
    |   Behandeling 55 minuten  -  € 55   |
    |   Beautytraject van 5 behandelingen  -  van € 275 voor € 245   |

Acne treatment

Wanneer puistjes en mee-eters gaan ontsteken, ontstaat er een vorm van acne. Een vervelend huidprobleem, vaak te vinden op het gezicht en rug.  Acne hoeft niet alleen bij jongeren voor te komen. Er zijn ook volwassenen die deze huidproblemen hebben.
Een huidverbeterende behandeling in combinatie met de juiste thuisverzorging zullen de acne verminderen, littekens voorkomen en de huid weer in balans brengen.
 
Kies er voor om deze behandeling regelmatig te ondergaan, dan werken we samen aan een mooie huid.
    |   Behandeling 60 minuten  -  € 55   |   

 

 
Pedicure- & Beautysalon
Your Moment
 

 

Michelle Meulmeester
Papegaaienburg 42,
4386 DA Vlissingen
 
    06 13 79 18 03
of stuur een berichtje via de contactpagina.
 
De salon is geopend op afspraak.
Je kunt gemakkelijk jouw behandeling online inplannen via de boekingsknop onderaan de pagina.
 
 
   
KvK nummer: 73331554