Voor een stralende huid

Over mij

Even voorstellen!

Mijn naam is Michelle Meulmeester.
Vlissingen, de stad waar ik 30 jaar geleden geboren ben en ook lekker ben blijven wonen. Dichtbij de stad, dichtbij het strand, mooie omgeving!
Ik woon hier samen met mijn vriend en de katten. (En voor de kattenliefhebber: ze zullen meestal wel in zijn voor een aaitje!)
 
Ik vond het altijd al heerlijk om samen met mijn zusje thuis met schoonheid bezig te zijn. Heel fijn, zo af en toe een maskertje aanbrengen bij elkaar.
Online kwam ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste tegen. Dit leek mij dan ook wat!
Klanten fijn in de watten leggen en ook mogen helpen om een mooi resultaat te behalen. 
De keuze om de opleiding tot schoonheidsspecialiste te gaan volgen was eigenlijk vrij snel gemaakt.

Mijn ervaring

Schoonheidsverzorging
In 2016 ben ik afgestudeerd als Allround Schoonheidsspecialiste. Tijdens deze opleiding heb ik, naast de basis, ook een aantal specialisaties gevolgd, waaronder acné en de bindweefselmassage.
 
Wellness
Tijdens de opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik ook over wellnessbehandelingen geleerd. Ik ben vanaf 2016, na het afstuderen, gaan werken in de wellness in Domburg. Hier heb ik nog meer ervaring op gedaan en op deze manier kan ik jou lekker in de watten leggen!
 
Pedicure
Ik kreeg hierna vaak de vraag; 'Michelle, doe jij ook pedicurebehandelingen?' of 'Kan je eens even naar mijn nagel kijken?'. 
Het lijkt mij ook mooi om mijn klanten te kunnen helpen bij hun voetproblemen. En zo begon ik ook aan de opleiding tot pedicure, maar de drang om verder te leren tot Medisch pedicure was groter geworden tijdens de opleiding. Zo kan ik ook de klanten met onderliggende ziekte, zoals diabetes of reuma, helpen. De opleiding tot Medisch pedicure heb ik eind 2017 af heb mogen ronden.
 
Inmiddels ben ik dus al meer dan 8 jaar binnen deze mooie beroepen aan het werk!

Dromen en passie

Ik ben mijn droom achteraan gegaan en ben ik de salon in Vlissingen gestart. In de salon staat huidverbetering en huidverjonging, rust en ontspanning centraal. Hierin ligt dan ook mijn passie, want hoe mooi is het als je doelgericht resultaat kan behalen?
In de salon kan jij genieten van een heerlijk fijne en ontspannen sfeer. Naast de huidverbeterende en huidverjongende behandelingen worden er ook andere behandelingen gegeven, zoals pedicure, wimper- & wenkbrauwbehandelingen en waxbehandelingen.
 
Regelmatig volg ik nog cursussen, workshops en trainingen om zo toch elke keer weer wat nieuws te blijven leren. Nieuwe dingen leren is én blijft toch altijd leuk! Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het mooie beroep van pedicure en schoonheidsspecialiste.

Zullen we binnenkort eens kennismaken tijdens een ontspannende behandeling?

 

 

 
Pedicure- & Beautysalon
Your Moment
 

 

Michelle Meulmeester
Papegaaienburg 42,
4386 DA Vlissingen
 
    06 13 79 18 03
of stuur een berichtje via de contactpagina.
 
De salon is geopend op afspraak.
Je kunt gemakkelijk jouw behandeling online inplannen via de boekingsknop onderaan de pagina.
 
 
   
KvK nummer: 73331554